کد خبر: Culture 'en' is a neutral culture. It cannot be used in formatting and parsing and therefore cannot be set as the thread's current culture.  |   تاریخ درج: Friday, June 21, 2019   |   منبع / نویسنده مطلب: روابط عمومی

 

وقت آن رسیده که درحوزه تکنولوژی پوست اندازی کنیم ودرحوزه هایی که اثرفراگیر دارند سرمایه گذاری کنیم

آنچه در نمایشگاه چالش ها در پارک علم و فناوری دیدم میتواند شروعی از جنس Packets of efficiency باشد

دکتر عیسی منصوری معاون کار آفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و امور اجتماعی در آئین اختتامیه اولین نمایشگاه چالش ها و نیازهای صنایع استان آذربایجان شرقی عنوان کرد


آئین اختتامیه اولین نمایشگاه چالش ها و نیازهای صنایع استان آذربایجان شرقی پنجشنبه 30 خرداد 1398 با حضور دکتر منصوری معاون کار آفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و امور اجتماعی، دکتر آقاپور نماینده شبستر در مجلس شورای اسلامی، دکتر واعظی رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی، جمعی از مدیران کل سازمانها و صنایع استان و نمایندگان شرکت ها و صنایع حاضر در نمایشگاه برگزار شد.
دکتر منصوری در این مراسم ضمن تقدیر از برگزاری نمایشگاهی با ایده ارائه نیاز ها و چالش ها که برای اولین بار در استان یا شاید در کشور انجام میشود در زمینه راه های توسعه تکنولوژی در عصر حاضر سخنرانی کرد. دکتر منصوری بر لزوم برداشتن گام های موثر در حوزه اقتصاد و تکنولوژی تاکید کرد و افزود : در حوزه فرهنگ و دین مؤلفه هایی تعریف کردیم که قبل از انقلاب نداشتیم، یا در حوزه قدرت امنیت نظام حکمرانی مختص خودمان را داریم و هم اکنون به عنوان قدرتی در منطقه شناخته شدیم، اما در حوزه اقتصاد ، تکنولوژی همان نظام حکمرانی موجود از قبل را تکرار میکنیم و اتفاق خاصی نیفتاده است. برای ایجاد چنین نظام حکمرانی باید اتفاقاتی گام به گام در کشور برداشته شود و حاصلش این باشد که قاعده کلی و نظام حکمرانی مختص خودش را تعریف کنیم. برای اتفاقات گام به گام باید یا قواعد را کپی کنیم یا روی حوزه هایی دست بگذاریم که اثر فراگیر دارند یا میتوانند گام های موثری باشند. تعبیر Packets of efficiency  در اینجا قابل استفاده است.

باید در حوزه های مختلف اقتصاد و تکنولوژی کریستال هایی ایجاد کنیم که آرام آرام توسعه یابند. دکتر منصوری با اشاره به وضعیت نظام آموزشی کشور افزود، نظام آموزشی ما نظام دولتی و متمرکز دارد . تمام نظام های متمرکز دنیا رفتار مشابهی دارند. ازجمله آموزش تئوریک بر پژوهش و آموزش کاربردی اولویت دارد. چون پولش را جایی دیگر میدهد و نظام تصمیم گیری متمرکز است و قرار است تولید انبوه مشابه فارغ التحصیل بکنیم. دانشگاه ما اگر هم پژوهش میکند مقاله تولید میکند. سیستم آموزشی ما متمرکز است و صنایع بزرگ سفارش دهنده ما هم اغلب دولتی هستند و امر برون سپاری در حوزه تکنولوژی در آنها کم اتفاق میافتد. بنابراین نقش جایی مثل پارک نقش متفاوتی خواهد بود. برای پر کردن این فاصله باید نهاد هایی را ایجاد کنیم که کار توسعه کنند و بازیگر طرف آموزش با بازیگر طرف صنعت به هم وصل شوند. نهاد های اینگونه کم داریم. به همین دلیل اتفاقی که در این نمایشگاه در پارک افتاده اتفاق متفاوتی است.

پارک در این نمایشگاه نه تنها کار اتصال این دو نهاد را انجام داده بلکه این کار را با محتوای تکنولوژیک پیش برده است و اگر طرف فناور ظرفیت لازم را نداشته باشد پارک کمکش میکند که ارتقا یابد. دکتر منصوری ایده برگزاری این نمایشگاه را شایسته عنوان کرد و گفت، آنچه در نمایشگاه چالش ها در پارک علم و فناوری دیدم میتواند شروعی از جنس Packets of efficiency باشد. این اتفاق متفاوت را باید غنیمت شمرد. دکتر منصوری در پایان صحبت های خود عنوان کرد، بعد از دیدن کارهایی که در این نمایشگاه انجام شده ما هم از طرف وزارت کار، از محل منابع استانی اعتبارات ویژه ای را برای حمایت از این نوع فعالیت ها اختصاص خواهیم داد.

Share نسخه مخصوص چاپ