کد خبر: Culture 'en' is a neutral culture. It cannot be used in formatting and parsing and therefore cannot be set as the thread's current culture.  |   تاریخ درج: Tuesday, May 14, 2019   |   منبع / نویسنده مطلب: روابط عمومی

 

پارک های علم و فناوری حلقه ارتباط تولید علم و تبدیل آن به محصول و ثروت می باشند

استاندار آذربایجان شرقی در بازدید از پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی عنوان کرد


استاندار آذربایجان شرقی و هیات همراه روز سه شنبه 24 اردیبهشت ماه 1398 از مجموعه عصر انقلاب پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی و شرکت های دانش بنیان و فناور مستقر در پارک بازدید کردند. دکتر بهبودی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی و دکتر جهانگیری معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان شرقی در این برنامه استاندار آذربایجان شرقی را همراهی کردند.

دکتر پور محمدی استاندار آذربایجان شرقی در این بازدید ضمن تقدیر از فعالیت ها و اقدامات انجام شده در پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی خواستار ادامه این راه و توسعه بیش از پیش فناوری و تکنولوژی در استان شد. استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر جایگاه پارک علم و فناوری و مراکز رشد در توسعه اقتصاد دانش بنیان، به جایگاه علمی کشور در تولید علم در دنیا اشاره کرد و افزود هم اکنون ایران به لحاظ تولید علم جایگاه شانزدهم را در بین کشور های دنیا دارد و حدود 6/1 درصد از دانش دنیا توسط کشور ما ایجاد میشود. دکتر پور محمدی این جایگاه را برای کشور افتخار آفرین دانست و افزود با وجود پیشرفت قابل ملاحظه در تولید علم در دنیا متاسفانه به لحاظ تبدیل علم به محصول و ثروت رشد مناسبی نداشتیم. استاندار آذربایجان شرقی جهت گیری دانشگاه ها و مراکز پژوهشی کشور و پارک های علم و فناوری برای پر نمودن شکاف بین تولید دانش و تبدیل آن به محصول را قابل ستایش عنوان کرد و خواستار گسترش ارتباط دانشگاه ها، صنایع و جامعه از طریق پارک های علم و فناوری شد. دکتر پور محمدی در این برنامه از مذاکرات انجام شده با معاونت فناوری ریاست جمهوری برای تاسیس کارخانه نوآوری در استان خبر داد.

دکتر واعظی رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی در این مراسم گزارشی از فعالیت ها و اقدامات انجام شده  پارک را در راستای توسعه فعالیت ها و افزایش حمایت های قابل ارائه به فناوران ارائه نمود. توسعه ارتباطات و تعامل پارک با نهاد ها ، سازمان ها ، مقامات استانی و کشوری ، تعامل با دانشگاه های منطقه ، افزایش ارتباطات با صنایع استان و تعامل سازنده با سایر پارک ها ،  افزایش میزان حمایت های مالی و خدمات پارک به شرکت های مستقر و همچنین برنامه های پارک برای سال 1389 رئوس مطالب ارائه شده توسط دکتر واعظی در این گزارش بود.

دکتر واعظی در این مراسم از تخصیص اعتبار برای حمایت  از پایان نامه ها و رساله های فناورانه و کاربردی در قالب گرنت فناوری خبر داد و افزود، این اعتبارات پس از تکمیل و تصویب آیین نامه مربوطه از طریق پارک ها در اختیار اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه های استان قرار خواهد گرفت. گفتنی است پیشنهاد حمایت از پایان نامه ها و رساله ها دانشجویی توسط پارک ارائه شد و مورد استقبال مسئولین و مدیران وزارت علوم تحقیقات و فناوری قرار گرفت.

در ادامه دکتر پور محمدی و هیات همراه از نمایشگاه محصولات و دستاورد های شرکت های مستقر در پارک بازدید نمودند و 6  محصول جدید تولید شده این شرکتها توسط استاندار و هیات همراه رو نمایی شد.

Share نسخه مخصوص چاپ