کد خبر: Culture 'en' is a neutral culture. It cannot be used in formatting and parsing and therefore cannot be set as the thread's current culture.  |   تاریخ درج: Tuesday, May 21, 2019   |   منبع / نویسنده مطلب: روابط عمومی

 

ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻣﻴﻜﺮوﮔﺮﻳﻦ ها (ﺳﺒﺰﻳﺠﺎت ﻣﻐﺬي ) با ارزش غذایی 4 الی 40 برابر سبزیجات معمولی

دستاوردی دیگر از شرکت های فناور مستقر در پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی


یک شرکت فناور مستقر در مرکز رشد تحقیقات کشاورزی پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی موفق به ﺗﻮﻟﻴﺪ سبزیجاتی با ارزش غذایی بالا به نام ﻣﻴﻜﺮوﮔﺮﻳﻦ  شد.  این سبزیجات در ﻣﺤﻴﻂﻫﺎي ﻛﻨﺘﺮل ﺷﺪه داﺧﻠﻲ ﺑﺼﻮرت ﻃﺒﻘﺎﺗﻲ و ﻫﻴﺪروﭘﻮﻧﻴﻚ ﺗﺤﺖ ﺗﺎﺑﺶ ﻧﻮر ﻣﺨﺼﻮص پرورش می یابند.

ﺷﺮﻛﺖ ﭘﺮدﻳﺴﺎن ﺳﺒﺰ زرﻳﻦ ﻧﻮﻳﻦ فناور مستقر در پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی که در صنعت کشاورزی فعالیت مینماید محصولات خود را با ﺑﺮﻧﺪ"    (ZARIN PAN) " زرﻳﻦ ﭘﻦ   تولید می نماید.  ﻣﻴﻜﺮوﮔﺮﻳﻦ ها ﻓﺮﻣﻲ ﻇﺮﻳﻒ از ﮔﻴﺎﻫﺎن ﺧﻮراﻛﻲ ﺟﻮان ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻛﻪ از ﺑﺬر اﻧﻮاع ﺳﺒﺰﻳﺠﺎت تهیه میشوند و  ﺑﺎ وﺟﻮد ﭼﻨﻴﻦ اﻧﺪازه ﻛﻮﭼﻜﻲ از طعم های  ﻗﻮي ﺑﺮﺧﻮردارﻧﺪ زیرا ﮔﻴﺎﻫﺎن ﺣﺪاﻛﺜﺮ ﻃﻌﻢ و ﻣﺰه ﺧﻮﻳﺶ را در اوﻟﻴﻦ ﻣﺮاﺣﻞ رﺷﺪ ﻳﻌﻨﻲ دوره ﻣﻴﻜﺮوﮔﺮﻳﻨﻲ ﺑﺮوز ﻣﻲ دﻫﻨﺪ. مطابق مطالعات انجام شده مواد ﻣﻐﺬي ﻣﻮﺟﻮد در ﻣﻴﻜﺮوﮔﺮﻳﻦ ها    4 الی 40  ﺑﺮاﺑﺮ ﺳﺒﺰﻳﺠﺎت ﻣﻌﻤﻮﻟﻲ می ﺑﺎﺷﺪو  28 گرم از میکروگرین ها معادل 500 گرم سبزیجات معمولی مواد مغذی دارند. اﻳﻦ ﮔﻴﺎﻫﺎن ﺑﺎ آب ﺗﺼﻔﻴﻪ ﺷﺪه  توسط فیلترهای مخصوص آبیاری میشوند و با کود های ارگانیک تغذیه میگردند.و در پرورش آنها از ﺳﻤﻮم و  آفتﻛﺶ ﻫﺎ استفاده نمیشود بنابراین دارای کیفیت بالابوده و کاملا ارگانیک میباشند. محصولات تولیدی این شرکت فناور شامل بیش از 20 نوع گیاه مختلف با مصارف خوراکی و دارویی می باشد.

پرورش  ﻣﻴﻜﺮوﮔﺮﻳﻦ ها  ﺑﺮاي  اوﻟﻴﻦ باردر ﻛﺎﻟﻴﻔﺮﻧﻴﺎي ﺟﻨﻮﺑﻲ در سال 1990 آﻏﺎز ﮔﺮدﻳﺪ و  اﻣﺮوزه    در ﺑﺴﻴﺎري از ﻧﻘﺎط دﻧﻴﺎ ﭘﺮورش می یابند. ﻧﺮخ ﺑﺎﻻي رﺷﺪ ﺟﻤﻌﻴﺖ از ﻳﻚ ﺳﻮ و ﻛﺎﻫﺶ وﺳﻌﺖ اراﺿﻲ ﺣﺎﺻﻠﺨﻴﺰ ﺑﻪ دﻟﻴﻞ ﺗﻮﺳﻌﻪ روزاﻓﺰون ﺷﻬﺮ  ﻫﺎ و ﻣﻨﺎﻃﻖ ﺻﻨﻌﺘﻲ از ﺳﻮي دﻳﮕﺮ، ﺿﺮورت اﺳﺘﻔﺎده ﺑﻬﻴﻨﻪ از اﻣﻜﺎﻧﺎت ﻣﻮﺟﻮد را ﺑﻴﺶ از ﭘﻴﺶ ﻣﻲ ﻧﻤﺎﻳﺪ . ﺑﻄﻮر ﻛﻠﻲ اﻓﺰاﻳﺶ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻣﺤﺼﻮﻻت ﻛﺸﺎورزي ﺑﻪ دو ﻃﺮﻳﻖ ﻣﻴﺴﺮ ﻣﻲ ﺑﺎﺷﺪ، ﻳﻜﻲ از ﻃﺮﻳﻖ  اﻓﺰاﻳﺶ ﺳﻄﺢ زﻳﺮ ﻛﺸﺖ و دﻳﮕﺮي اﻓﺰاﻳﺶ ﻋﻤﻠﻜﺮد ﻣﺤﺼﻮل در واﺣﺪ ﺳﻄﺢ. ﺗﻮﻟﻴﺪ ﺳﺒﺰﻳﺠﺎت ارﮔﺎﻧﻴﻚ در ﻓﻀﺎﻫﺎي ﻛﻨﺘﺮل ﺷﺪه و ﻛﺎﺷﺖ ﻃﺒﻘاتی و با ﺑﺴﺘﺮﻫﺎي ﺳﺒﻚ ﻳﻜﻲ از ﻣﺼﺎدﻳﻖ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﺑﻴﺸﺘﺮ در واحد ﺳﻄﺢ ﻣﻲ ﺑﺎﺷﺪ. 

ﻗﺎﺑﻠﻴﺖ ﭘﺮورش ﮔﻴﺎﻫﺎن ﻣﺨﺘﻠﻒ در ﺗﻤﺎم ﻓﺼﻮل ﺳﺎل ، ﻛﺎﻫﺶ دو برابری هزینه ﻫﺎي اﻧﺮژي ﻣﺼﺮﻓﻲ ﺑﺮاي ﺗﻮﻟﻴﺪ واﺣﺪ ﻣﺤﺼﻮل،  ﻋﺪم ﺗﺨﺮﻳﺐ ﻣﺤﻴﻂ زﻳﺴﺖ، ﻛﺎﻫﺶ ﭼﺸﻤﮕﻴﺮ ﻣﺼﺮف آب،  ﻗﺎﺑﻠﻴﺖ ﻧﮕﻬﺪاري و ﺣﻤﻞ و ﻧﻘﻞ آﺳﺎن از دیگر مزایای میکروگرین ها میباشد.

 

 

Share نسخه مخصوص چاپ